שמן זית ראשון המסיק של בד ושמן
אם עד היום הייתם רגילים לשמוע רק על הבוז’ולה שהוא היין הצעיר של הבציר הראשון, בואו לגלות עולם חדש של שמן זית, לנו בבד ושמן יש את ראשון המסיק!
שמן הזית הטרי והאיכותי ביותר של תחילת המסיק.
אנו בבד ושמן נותנים לזיתים את הכבוד המגיע להם, עובדים תוך הקפדה על שימוש בטכניקות מתקדמות ומגישים לכם את שמני הזית זוכי הפרסים והמעוטרים ביותר.
לא פעם דווקא בימים האלו של תקופת המסיק, הרבה מאוד אנשים ממהרים לקנות שמן זית מומלץ ואיכותי, יש לכך סיבה מוצדקת (האמת שיותר מסיבה אחת) מדובר על השמן האיכותי ביותר שמיוצר והוא בעל טעמים ארומטיים מאוד.
- שמן זית בעל איכות ברמה גבוה מאוד.
- שמן איכותי עם יתרונות בריאותיים.
- השמן הטוב והמומלץ ביותר לבישול ואפייה.
אתם מבינים ששמן זית ראשון המסיק הוא הטוב ביותר, עכשיו נעמיק יותר ונסביר לכם בדיוק מה הופך את השמן להיות כל כך מיוחד, החל מתהליך הייצור שלו, ההקפדה על השלבים הנכונים, השימוש בטכנולוגיה המתקדמת והשייטות המיוחדות הפכו את בית הבד שלנו להיות המעוטר ביותר בישראל.
תהליך הייצור
כל שמני הזית מופקים מכבישה קרה של הזיתים בהליך של הפרדה בין המוצק לשמן הנמצא בתוך הזית, תהליך זה מתבצע במכונות חדישות ומשוכללות. מכאן נוצר שמן זית כתית מעולה. שמני ראשון הקציר (קציר מוקדם) ירוקים, מה ששומר על הארומה הייחודית והמרירות המצופה משמן זית איכותי.
היתרונות הבריאותיים של קציר מוקדם
הפקה של זיתים לא בשלים מניבה באופן טבעי כמות קטנה יותר של שמן, אך יחד עם זאת היא שומרת על פוליפנולים הטבעיים שנמצאים בתוך שמן הזית – כלומר, יש בשמן יתרונות בריאותיים בשפע שאתם יכולים ליהנות לא רק מטעם מושלם אלא מערך תזונתי ובריאותי גבוה.( פוליפנולים הם נוגדי חמצון המופיעים באופן טבעי בשמן זית).
ישנם מחקרים רבים שהראו כי לפוליפנולים יש תכונות אנטי דלקתיות בעלות השפעה מונעת למחלות לב, כלי דם ועוד.
עם הערכה רבה לזיתים, ליתרונות הבריאותיים של שמני הזית, אנו בבד ושמן מפיקים את השמן האיכותי ביותר בתחילת המסיק זאת בכדי להבטיח רמות גבוהות של לפוליפנולים שנשמרים בשמן הזית לרבות טעמים איכותיים ומרגשים שכדאי לכם להכיר ולהתנסות בהם.
תנו לחיך שלכם להרגיש טעם עוצמתי
רוצים להרגיש טעמים עוצמתיים ומיוחדים שעוד לא הכרתם? בואו לנסות את שמני הזית שאנו עובדים עליהם מסביב לשעון בכדי שיהיו מושלמים ולא פחות מזה.
בכדי ששמן זית יהיה מעולה הוא צריך לעבור מספר מכשולים, אנחנו כאן מכניסים לכל בקבוק של שמן זית מומלץ את כל הניסיון והידע שלנו בכדי שהוא יעבור כל מכשול ויהיה שמן זית כתית מעולה, כל שמני הזית עוברים בדיקה אורגנולפטית לטעמים וריחות טבעיים לרבות ניתוח כימי לאלמנטים כמו חומציות ותכולת פוליפנול, מה שאומר שאתם יכולים להיות בטוחים שיותר איכותי ובריא משמן הזית שלנו לא תמצאו בשום מקום אחר.
את שמן הזית של ראשון למסיק ניתן לרכוש רק בתקופת המסיק ורצוי לצרוך כחודש לאחר הקניה כיוון שיש בו עדיין חלקיקי פרי אשר נותנים לא את המראה העכור וצבעו החזק. חלקיקי פרי אלו שוקעים עם הזמן ואז עלול להיגרם קלקול של השמן. לכן ראשון למסיק טוב רק בחודש הראשון לאחר המסיק. שמן שהוא לא ראשון למסיק עובר סינון וכך ישמור על יתרונותיו לאורך זמן רב, וככזה ניתן לצרוך אותו לאורך כל השנה.